EN
alle kategorier

Firma profil

Forside>Om HNAC>Firma profil

HNAC Technology Co., Ltd. (aktiekode: 300490) er et stort børsnoteret koncernselskab, der leverer overordnede løsninger til vandbevaring, el, miljøbeskyttelse og vandbehandling og industriel kontrol osv. HNAC har 6 baser i Changsha, Beijing, Wuhan og Shenzhen by, Kina, som har oversøiske filialer og kontorer i Den Centralafrikanske Republik, Chile, Pakistan, Indonesien, Usbekistan og Zambia.


HNAC har en global markedsandel af automationsstyringsudstyr til kraftværker og pumpestationer, dvs FN's Organisation for Industriel Udvikling International Small Hydropower Center Control Equipment Manufacturing Base. HNAC er medlem af International Hydropower Association og autoriseret som den største udarbejder af mere end 10 kinesiske nationale industristandarder inden for vandbevaring, vandkraft og ny energi.


HANC har næsten 30 års erfaring med projektimplementering med omfattende servicemuligheder såsom undersøgelse og design, udstyrsfremstilling, ingeniørimplementering, intelligent drift og vedligeholdelse samt investering og finansiering.