EN
alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

181 millioner! HNAC vandt buddet på levering og installation af elektromekanisk udstyr til Kandaji vandkraftværket i Niger

Tid: 2021-05-25 Hits: 40

图片 1

For nylig modtog virksomheden "Notice of Winning Bid" udstedt af China Gezhouba Group International Engineering Co., Ltd., der bekræfter, at HNAC var den vindende tilbudsgiver for det mekaniske og elektriske udstyrs forsynings- og installationsprojekt på Kandaji Hydropower Station i Niger. Det vindende bud var US$28,134,276.15 (svarende til ca. CNY 18,120.72 Ti tusind).

Kandaji Vandkraftværket i Niger er et af de vigtige projekter i "One Belt, One Road"-initiativet. Kraftværket har en installeret kapacitet på 130 MW og en gennemsnitlig årlig elproduktion på cirka 617 millioner kilowatt-timer. Det er langt den største vandkraftværk i Niger. Projektet er placeret omkring 180 km opstrøms for Niamey, som er hovedstaden i Niger. Den fokuserer på elproduktion og tager højde for både vandforsyning og kunstvanding. Efter at projektet er afsluttet, vil det i høj grad løse strømforsyningsmanglen i Nigers hovedstad Niamey og dens omkringliggende områder, hjælpe Niger med at slippe af med vanskeligheden ved at være afhængig af import til elektricitet og fremme lokal økonomisk udvikling. Under opførelsen af ​​projektet vil det også give flere job til at dyrke et stort antal tekniske talenter til Niger.
I de senere år har virksomhedens forretning i Central- og Vestafrika udviklet sig godt, og dens produkter og tjenester har slået rod i Sierra Leone, Senegal, Den Centralafrikanske Republik, Ækvatorialguinea og andre lande. Vinderen af ​​buddet vil yderligere udvide virksomhedens indflydelse på det vestafrikanske marked. Virksomheden vil også benytte lejligheden til løbende at forbedre sit serviceniveau og bidrage til Kina-Afrika-samarbejdet.

Forrige: [Projektnyheder] Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station blev tilsluttet nettet til prøvedrift

Næste: HNAC hjalp Huiyang District Agriculture and Water Bureau drænpumpestation Drift og vedligeholdelse færdigheder Træning Klassen blev afholdt med succes