EN
alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

Gode ​​nyheder | HNAC Technology Co., Ltd vandt buddet på Guangdong Yuehai Wulan Nuclear Water Plant Project

Tid: 2021-08-27 Hits: 66

For nylig vandt HNAC Technology Co., Ltd. med succes buddet på det tredje batch af udstyrsindkøbsprojekt i Guangdong Yuehai Water Affairs i 2021, den nedsænkede ultrafiltreringssystem-budsektion af Lam Nuclear Water Plant. Projektet tilhører Lanhe Water Plant og udvidelsesprojektet af det understøttende rørledningsnetværk i Nansha District, Guangzhou City, med en behandlingskapacitet på 150,000 m³/d. Det bærer det voksende vandbehov i hele Nansha New District. Det er et centralt offentligt støtteprojekt og et gavnligt projekt i Nansha-distriktet, Guangzhou.

图片3副本

Projektet vil bruge stablede damme og avanceret ultrafiltreringsmembran avanceret behandlingsteknologi, som ikke kun sikrer vandkvaliteten af ​​fabriksvandet, men også sparer jord. Samtidig introducerer projektet også begrebet "smart water affairs", der er afhængig af avanceret computernetværksteknologi, GIS-teknologi, BIM-teknologi og storstilet databasestyringsteknologi til at opbygge en centraliseret styring og decentraliseret kontrolsystemstruktur til at opbygge et praktisk, sikkert, pålideligt og omfattende system for kunder, Effektivt urban smart vandaffære informationssystem, der effektivt forbedrer ledelseseffektiviteten og omkostningseffektiviteten for kunderne.

Udvidelsesprojektet af Lam Nuclear Water Plant er en anden typisk bedrift inden for kommunal vandbehandling ved hjælp af HNAC Technologys membranmetode, der markerer virksomhedens kommunale vandbehandlingsforretningsudvikling til et nyt niveau. Som en førende virksomhed inden for det indenlandske kommunale vandbehandlingsfelt vil HNAC arbejde sammen med dets datterselskaber Beijing Grant og Kanpur for at gøre alt for at fuldføre byggeopgaverne til tiden med kvalitet og kvantitet.


Yderligere læsning:

Med den hurtige udvikling af Nansha New Area har den eksisterende vandforsyning efterhånden været ude af stand til at imødekomme den stigende efterspørgsel efter vand. Som en af ​​de vigtigste vandforsyningskilder i Nansha New Area er Lam Nuclear Water Plant blevet bygget i omkring 30 år, konventionelle vandrensningsanlæg er gamle, det automatiske kontrolsystem er ufuldstændigt, og spildevandskvaliteten er ustabil. Det er nødvendigt at fremskynde færdiggørelsen af ​​udvidelsesprojektet af Lam Nuclear Water Plant og opførelsen af ​​fabrikkens hovedrørledningsprojekt på samme tid. Efter afslutningen af ​​projektet vil den daglige vandproduktionskapacitet i Lanhe Nuclear Water Plant blive øget fra 30,000 tons til 150,000 tons, til gavn for 300,000 mennesker i de tre byer Dongchong, Dagang og Lanhe i nord.

Forrige: HNAC deltog i den 2. Kina-Afrika økonomiske og handelsudstilling

Næste: Præsident for Den Centralafrikanske Republik overværer færdiggørelsesceremonien for Boali 2 Vandkraftværket