EN
alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

[Gode nyheder] HNAC Maoming Binhai Nyt område postevand Investeringsselskab vedligeholdelsesserviceprojekt officielt lanceret

Tid: 2020-12-18 Hits: 61

Vandforsyningsprojektet i Maoming Binhai New Area blev investeret og bygget af Maoming Binhai New Area Urban Investment and Development Co., Ltd., og EPC hovedentreprenøren for Maoming Project Department of China Railway Seventh Bureau Xi'an Company. HNAC leverede alt elektromekanisk udstyr, softwareplatforme og udstyrsunderstøttende tjenester til projektet. Hvilket har slået rekorden for den korteste byggetid for lignende projekter.

图片 1

[HNAC opnår stor præstation] Guangdong Maoming Binhai New Area Water Plant Project slog rekorden for den korteste byggetid for lignende projekter i Guangdong-provinsen

Uanset om det er at rejse tusindvis af miles til projektstedet under epidemien for at sikre projektets fremskridt, eller at koordinere kundens rimelige tidsplan for at fuldføre vandforsyningsopgaven under byggeprocessen, har professionalismen og stringens hos HNAC-projektets tekniske team vandt enstemmig ros fra kunderne. I løbet af perioden inspicerede kunden virksomhedens intelligente drifts- og vedligeholdelsesstyringsservicekapaciteter, anerkendte virksomhedens teknologi- og ledelsesniveau højt og underskrev en projektvedligeholdelseskontrakt for yderligere at uddybe samarbejdet.

I henhold til projektets karakteristika og omfang etablerede virksomheden HNAC Technologys Maoming Binhai New Area Tap Water Project Department, udstyret med projektledere, udstyrsvedligeholdelsesingeniører og tekniske uddannelsesingeniører til at levere vedligeholdelsestjenester til projektudstyr og til at levere rent vand i overensstemmelse med spildevandskvalitetsstandarderne på regelmæssig basis for vandbehandlingstjenester. Samtidig leverede HNAC teknisk træning til ejerens relevante medarbejdere og arbejdede sammen med kunder om at bygge Binhai New Area Water Plant til en benchmark-vandforsyningsvirksomhed i Maoming.

图片 2 副本

Om morgenen den 14. december blev åbningsceremonien for den tekniske træningsklasse med det formål at forbedre det faglige niveau for relevant personale som en del af den nuværende vedligeholdelsesservice afholdt hos Maoming Binhai New Area Water Investment Co., Ltd. (herefter benævnt som "Vandinvesteringsselskab"). Yang Houde, general manager for investeringsselskabet, Wu Xiaofang, vicegeneral manager for den intelligente drift- og vedligeholdelsesafdeling af HNAC, og Li Donglin, assisterende general manager for vandbeskyttelsesafdelingen, deltog i aktiviteten. Ceremonien blev ledet af Cai Tingting, direktør for Integrated Management Department of Water Investment Corporation.

图片 3 副本

Yang Houde, general manager for vandinvesteringsselskabet, påpegede, at vandinvesteringsselskabet skulle være baseret på behovene for udviklingen af ​​vandindustrien i Binhai New Area og stræbe efter at opbygge en vandforsyningsdrift og drift af høj kvalitet. platform i Binhai New Area. Det er nødvendigt at tage vandværkets vedligeholdelsesservice leveret af HNAC som en mulighed for at træne vandanlæggets drift og ledelsestalenter og rygradskræfter for at opnå uafhængig drift af vandforsyningssystemet, sikker produktion og vedligeholdelsesstyring.

图片 4

Som leder af multi-energi IoT-teknologi er HNAC fast besluttet på at være "ejernes øjne og hjerner", levere diversificerede og tilpassede førsteklasses intelligente drift- og vedligeholdelsesstyringstjenester og i fællesskab skrive et nyt kapitel i vandforsyningsbranchen i Binhai nye område.


 Yderligere læsning:


Maoming Binhai New Area Water Supply Project (EPC) Det nybyggede vandværk er placeret i krydset mellem Maoming Port Avenue og 325 National Road i Binhai New Area. Det samlede jorderhvervelsesareal er omkring 109 acres. Vandanlæggets samlede designskala er 100 tusind m³/d. Byggeskalaen af ​​dette projekt er 50 tusind m³/d. Projektet bruger det intelligente vandbehandlingssystem MTC-3W til at kontrollere hele produktionsprocessen, der involverer flere store, inklusive elektrisk, mekanisk og vandbehandling. Drift, drift, vedligeholdelse, fejlhåndtering og vedligeholdelse af udstyret skal være udstyret med faglige kvalifikationer og mere Driftsledere med højt akademisk niveau, drift og vedligeholdelsesfærdigheder. HNAC leverer intelligente vedligeholdelsestjenester til vandværket i Binhai New Area ved hjælp af teknisk træning + udstyrsvedligeholdelse for at sikre effektiv og sikker drift af udstyr og systemer.

Forrige: [Retrograd, sæt sejl] HNAC Nauru Smart Grid-projektet startede problemfrit

Næste: Ingen