EN
alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

HNAC Intelligent Drift og Vedligeholdelse Business Growth Notes: Beijiao Town Pumping Station Electrical, Excitation and DC System Maintenance Project

Tid: 2021-07-07 Hits: 51

[Guide]
Med udgangspunkt i fordelene ved hele industrikæden, en stærk teknisk platform, et professionelt drifts- og vedligeholdelsesteam, et modent ledelsessystem og videnskabelige drift- og vedligeholdelsesmetoder, har HNAC leveret vandbevaring, vandkraft, transformation og distribution, eldistributionsnetværk, miljø beskyttelse af vandbehandling og ny energi. Brugere inden for andre områder leverer udstyrsdrift, vedligeholdelse og eftersyn for at hjælpe dig med at løse problemer såsom personale, ledelse, teknologi og fordele. HNAC blev tildelt "Leading Manufacturer of Intelligent Operation and Maintenance in China" i juni 2021.

图片 1

For at kunne betjene kunderne bedre, står HNAC over for de forskellige behov for energiproduktion og energiforbrug, og ved hjælp af informationsteknologier såsom Internet of Things, big data og kunstig intelligens er der bygget et multi-energi IoT-datacenter for at opnå dyb integration af energiflow og informationsflow. På nuværende tidspunkt er datacentret blevet forbundet til hundredvis af websteder for at eskortere sikker og effektiv drift af brugeranlæg.

图片 2

I 2018 påtog virksomheden el-, magnetiserings- og DC-systemvedligeholdelsesprojekter af 13 pumpestationer i Beijiao Town. Med et solidt vedligeholdelses- og vedligeholdelsesledelsessystem og den gode faglige kvalitet af drifts- og vedligeholdelsespersonale på stedet anvender virksomheden suveræn teknologi til at udvikle el-, magnetiserings- og DC-systemer osv. Udstyret efterses og vedligeholdes løbende. Samtidig er den i nødvagt ved kraftig regn og oversvømmelser for at opnå hurtig reaktion på nødsituationer og sikre en sikker og stabil drift af 13 pumpestationer. Derfor gav arbejdsgiveren os en høj grad af anerkendelse og ros. Efter kontraktens udløb vandt han førstepladsen i udbuddet og fornyede vedligeholdelseskontrakten for el-, magnetiserings- og jævnstrømssystemet på 19 pumpestationer i Beijiao Town.

Projektets skala

Fra 2018 til 2020 omfatter drifts- og vedligeholdelsesprojektet strømfordelingsrumsudstyret til 13 pumpestationer, hvoraf antallet er 23 transformere, 75 højspændingsskabe, 54 lavspændingsskabe, 16 kondensatorskabe, 29 magnetiseringsenheder og DC skærme;
Fra 2021 til 2023 øges drift- og vedligeholdelsesprojektet til 21 portstationer og strømfordelingsrumsudstyr i vandbeskyttelsesbygningen, hvoraf antallet er 31 transformere, 92 højspændingsskabe, 80 lavspændingsskabe, 22 kondensatorer kabinetter, og 30 excitationsenheder og DC-skærm.

图片 3 副本

Staffing

Det nuværende vedligeholdelsesteam består af 9 personer, heraf 1 projektleder med titel på mellemniveau elektromekanisk eller elektrisk, og 8 vedligeholdelsespersonale med særligt driftscertifikat (elektriker).

图片 4

图片 5

Vedligeholdelsesteamet rapporterer regelmæssigt udstyrets tilstand

Serviceindhold

●Udfør regelmæssigt udstyrsinspektion, vedligeholdelse, eftersyn og forebyggende test.

●Nødtjeneste og nødberedskab ved nødsituationer.

●Teknisk support såsom modifikation af udstyr og teknisk træning af vagthavende personale.

●Intelligent styring og kontrol af udstyrs sundhedsstatus.

图片 6

Vedligeholdelsesteam til vedligeholdelse af udstyr

Forrige: HNAC Deltog i det 12. International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum

Næste: [Projektnyheder] Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station blev tilsluttet nettet til prøvedrift