EN
alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

HNAC deltog i den 2. Kina-Afrika økonomiske og handelsudstilling

Tid: 2021-09-30 Hits: 59

Fra 26. til 29. september 2021 afholdes den anden Kina-Afrika økonomiske og handelsudstilling med temaet "Nyt udgangspunkt, nye muligheder og nye gerninger" sponsoreret af handelsministeriet og Hunan-provinsens folkestyre i Changsha, Hunan. Mr. Yang Jiechi, Centralkomiteen for Kinas Kommunistiske Parti, medlem af Politbureauet og direktør for kontoret for Centralkomiteen for Udenrigsanliggender, deltog i åbningsceremonien og holdt en tale. Wang Xiaobing, præsident for Huaneng Automation Group, Zhou Ai, Vice President for HNAC Technology Co., Ltd, Zhang Jicheng, General Manager for HNAC Technology International, og Mr. Liu Liguo, General Manager for HNAC International ( Hong Kong), deltager alle i "China-Africa Infrastructure Cooperation Forum" og en række temaforumaktiviteter såsom "Special Promotion Conference for African Countries" og "2021 China-Africa New Energy Cooperation Forum" gennemførte dybdegående diskussioner med gæsterne om genopretning og udvikling af Kina-Afrika infrastruktursamarbejde i den post-epidemiiske æra.

图片 1

 Wang Xiaobing, formand for Huaneng Automation Group, holdt en tale om temaet "Innovative samarbejdsmodeller og lyser Grønt Afrika op" ved "2021 Kina-Afrika New Energy Cooperation Forum". Han påpegede, at der er mangel på elektricitet i Afrika, især i regioner syd for Sahara, hvor antallet af mennesker uden elektricitet overstiger 50 %, og det er ledsaget af alvorlige miljø- og sanitetsproblemer. Han foreslog at bruge Silkevejsånden som guide, med udviklingen af ​​grøn energi som kernen, gennem innovative forretningsmodeller, udforskning af byttehandel og brug af de rige naturressourcer i Afrika til at formulere energiplaner, der er bedst egnede til Afrikas udvikling for at fremme en sund udvikling af Afrikas økologi.

图片 2

HNAC er en vigtig medlemsenhed af det kinesiske handelskammer for udenlandske entreprenører og en næstformandsenhed i Hunan Provincial Association of Enterprises for Foreign Economic Cooperation. I årenes løb har vi været forpligtet til at implementere den nationale strategi "One Belt, One Road", uddybe energiområdet og styrke infrastrukturkonstruktion og teknisk bistand i udviklingslande og -regioner.
I denne China-Africa Economic and Trade Expo anvender HNAC som modpartsmodtagelsesenhed for Den Centralafrikanske Republik, Republikken Niger og Republikken Gabon en kombination af online- og offlinetilstand for at fremme det relevante indhold af denne udstilling til ambassadører og embedsmænd fra flere lande Etablere informationsdelingskanaler for oversøisk samarbejde og åbne en bredere verden. HNAC gennemførte også dybdegående kommunikation og forhandlinger med mere end ti indenlandske og udenlandske virksomheder inden for områderne ny energi, ny infrastruktur, miljøbeskyttelse og regeringsførelse og nåede frem til mere end 20 samarbejdsintentioner om internationale projekter under opførelse og planlagt i udstillingsperioden .

Forrige: Ingen

Næste: Gode ​​nyheder | HNAC Technology Co., Ltd vandt buddet på Guangdong Yuehai Wulan Nuclear Water Plant Project