EN
alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

Præsident for Den Centralafrikanske Republik overværer færdiggørelsesceremonien for Boali 2 Vandkraftværket

Tid: 2021-08-12 Hits: 52

Den 11. august 2021 blev restaureringen og konstruktionen af ​​Boali 2 Hydropower Station, den største vandkraftstation i Den Centralafrikanske Republik udført af HNAC, afholdt på projektstedet i Boali City, Umberambako-provinsen, Centralafrikanske Republik.

图片 1

Præsidenten for Den Centralafrikanske Republik Faustin Alchange Tuvadra, formanden for nationalforsamlingen Sarangi, premierministeren Henry-Marie Dondela, den kinesiske ambassadør i Centralafrika Chen Dong, den kinesiske rådgiver for Kina-Afrika Business Cooperation Office Gao Tiefeng, Iris, repræsentant for African Development Bank Group, minister for energi- og vandudvikling, guvernør og viceguvernør i Umberram Bako-provinsen, formand for Boali City Mission og medlem af parlamentet, generaldirektør for China-Africa Electric Power Company og relaterede embedsmænd, repræsentanter fra China Gezhouba Group, HNAC Technology Co., Ltd, Shanxi Construction Investment Group og andre deltagende parter, embedsmænd fra Boali City og repræsentanter for masserne deltog i ceremonien. Præsident Tuvadela blev vidnet af mere end 300 udsendinge fra forskellige lande og lokalbefolkning, og startede elproduktionsoperationen med et enkelt klik, og lokale mainstream-medier såsom Central African National Television, "Zango Afrika" og Central African National News Agency fulgte op og rapporterede i realtid. HNAC-projektleder Yang Xian blev inviteret til at overvære færdiggørelsesceremonien på vegne af virksomheden og tog imod "præsidentmedaljen" tildelt af præsidenten for Den Centralafrikanske Republik.

Prisoverrækkelse

图片 2 副本

Præsident Tuvadela holdt en tale ved ceremonien og lykønskede varmt med afslutningen af ​​Boali 2-projektet til tidsplan og kvalitet. Han sagde, at elproduktionen af ​​projektet har løst elektricitetsproblemet for lokalbefolkningen og gavnet lokalbefolkningen. Det er et vidnesbyrd om det langvarige venskab mellem de to lande. Han takkede oprigtigt de kinesiske virksomheder for byggestøtten til Den Centralafrikanske Republik og roste meget projektdeltagernes hårde arbejde.

图片 3 副本

Præsident Tuvadela inspicerer Boali 2-projektet

图片 4

图片 5

Præsident Tuvadra starter energiproduktion med et enkelt klik

Den Centralafrikanske Republik er et land uden land i midten af ​​det afrikanske kontinent og et af de mindst udviklede lande i verden. Den nationale strømforsyningsdækningsgrad er kun 8%, og kapitalstrømforsyningssatsen er kun 35%. Boali 2-vandkraftværket er beliggende i Boali City, Umberambako-provinsen, Centralafrika. Kraftværket har været i drift i årtier siden dets færdiggørelse. Komponenterne ældes alvorligt, fejl opstår hyppigt, og elproduktionseffektiviteten er utilstrækkelig, hvilket ikke kan garantere de lokale beboeres daglige elbehov. . I 2016 besluttede Den Afrikanske Udviklingsbank at yde bistand til de kinesiske og afrikanske regeringer til genopbygningen af ​​10 MW kraftværket og transmissionslinjen i første fase af Boali 2 Vandkraftværket og opførelsen af ​​anden fase.

图片 6

Projekt panoramaudsigt

Projektet startede i februar 2019 og er afsluttet den 11. august 2021. Under opførelsen af ​​projektet har det gennemgået mange tests såsom epidemier, krige og nødsituationer, men projektgruppen har aldrig været kaotisk, organiseret videnskabeligt og overvundet vanskeligheder med et højt humør for at sikre en problemfri gennemførelse af projektet.

图片 7

Afslutningen og den officielle idriftsættelse af projektet har ikke kun forbedret den lokale strømmangel, men har også en positiv indvirkning på investerings-, erhvervs- og beskæftigelsesmiljøet i Centralafrika, fremskyndet social stabilitet og fremmet økonomisk udvikling. Det er et vigtigt levebrødsprojekt i Den Centralafrikanske Republik. .
I fremtiden vil HNAC og teknisk personale fortsat være stationeret på stedet for at levere drift, vedligeholdelse og tekniske tjenester til projektet.


Yderligere læsning

    Den Centralafrikanske Republik er beliggende i centrum af det afrikanske kontinent, grænser op til Cameroun mod vest, Sudan mod øst, Tchad mod nord, og Congo (Kinshasa) og Congo (Brazzaville) mod syd, med et landområde på 623,000 kvadratkilometer. Centralafrika ligger i troperne med et varmt klima. Temperaturforskellen gennem året er lille (gennemsnitlig årstemperatur er 26°C), men temperaturforskellen mellem dag og nat er stor. Hele året er opdelt i tørsæson og regntid. Maj-oktober er regntiden, og november til april er den tørre sæson. Den gennemsnitlige årlige nedbør er 1000-1600 mm, som gradvist aftager fra syd til nord. Centralafrika er rig på vandressourcer. De vigtigste floder omfatter Ubangi-floden og Wam-floden. Det er et af de 49 mindst udviklede lande annonceret af FN. Mere end 67 % af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen, og den beskæftigede befolkning udgør omkring 74 % af den nationale arbejdsstyrke. Centralafrika er domineret af landbrug og dyrehold, med relativt rigelige naturressourcer, ekstremt svag og tilbagestående industriel infrastruktur, langsom udvikling af den nationale økonomi, og mere end 80% af industriprodukter og daglige fornødenheder er afhængige af import.

Forrige: Gode ​​nyheder | HNAC Technology Co., Ltd vandt buddet på Guangdong Yuehai Wulan Nuclear Water Plant Project

Næste: HNAC Deltog i det 12. International Infrastructure Investment and Construction Summit Forum