EN
alle kategorier

Nyheder

Forside>Nyheder

[Projektnyheder] Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station blev tilsluttet nettet til prøvedrift

Tid: 2021-06-21 Hits: 183

Den 18. juni blev anden fase batterienergilagringsdemonstrationsprojektsted for Hunan Power Grid-Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station, som blev bygget af HNAC, med succes forbundet til nettet til prøvedrift.
图片 1

Chenzhou Jiucaiping Energy Storage Power Station-projektet bruger det åbne rum i den eksisterende transformerstation som en byggeplads. Byggeskalaen er 22.5MW/45MWh på 10kV AC-siden. Den anvender elektrokemisk energilagringsteknologi og "fuld præfabrikeret kabine" layout. Huazi Technology leverede projektet Relaterede produkter og tjenester.

图片 2

Afslutningen af ​​projektet har i høj grad forbedret niveauet for nyt energiforbrug i provinsen og forbedret strømforsyningskapaciteten for Hunan Power Grid i spidsbelastningstimerne, hvilket moderat kan bremse elnettets infrastrukturinvesteringer og har evnen til at understøtte den forbigående sikkerhed og stabilitet af elnettet.


Yderligere læsning:


Byggeriet af demonstrationsprojektet for batterienergilagring i anden fase af Hunan Power Grid påbegyndes i oktober 2020 med en samlet skala på 60MW/120MWh. Det vil bruge fire steder (7.5MW, 10MW, 20MW, 22.5MW) adgangsplan, adgangsspændingsniveauet er 10kV. De fire energilagringskraftværker i dette projekt er blevet sat i drift efter hinanden og vil betjene elnettet sammen med de tre energilagerkraftværker Furong, Langli og Yannong i første fase, hvilket i høj grad vil øge elnettets evne til at acceptere vedvarende energi, styrke elnetreguleringen og understøtte provinsen.
I løbet af den 14. femårsplanperiode vil den sikre nettilslutning og forbrug af ny energi skabe gunstige betingelser for en kraftig udvikling af vedvarende energi og er af stor betydning for at forbedre den sikre og stabile drift af elnettet, strømforsyningsgarantiniveauet for Hunan Power Grid og den økonomiske udvikling af serviceområdet.

Forrige: HNAC Intelligent Operation and Maintenance Business Growth Notes: Beijiao Town Pumping Station Electrical, Excitation and DC System Maintenance Project

Næste: 181 millioner! HNAC vandt buddet på levering og installation af elektromekanisk udstyr til Kandaji vandkraftværket i Niger

Hotte kategorier